Surówka z kiszonych ogórków i cebuli

autor: , kategoria: surówki , dodano: 2009-11-09
  • Surówka z kiszonych ogórków i cebuli

Składniki:

Przygotowanie:

Ogórki umyć, pokroić w plasterki. Cebulę obrać, pokroić w piórka. Jabłka nie obierać, pokroić w ćwiartki. Po wycięciu gniazda nasiennego ćwiartki jabłka pokroić w poprzek w plasterki. Wszystkie składniki połączyć, wymieszać. Doprawić oliwą i sosem worcester (nie solić!). Podawać do duszonej wołowiny.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 15 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Komentarze

  • aleksaa, 2010-04-25 11:11:34
    aleksaa
    można czymś zastąpić sos worcester?
    Komentarz

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe