Przepyszny sos do jajek, mięs i wędlin

autor: , kategoria: sosy, Wielkanocne potrawy , dodano: 2010-03-18
  • Przepyszny sos do jajek, mięs i wędlin

Składniki:

Przygotowanie:

Opakowanie kaparów odcedzić z wody.
Taką samą ilość ogórków korniszonach pokroić w drobną kostkę.
Dodać pesto, majonez i jogurt.
Wszystko dokładnie wymieszać.
Doprawić solą i pieprzem.
Rewelacyjny z mięsami podawanymi na zimno.
Jajka smakują z nim wyśmienicie.

    Śr. ocena: 5.00 / recenzji: 1 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 10 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 6

Komentarze

  • marissima, 2010-06-23 11:22:48
    marissima
    1
    pyszny i nie trudny do zrobienia

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe