Szynkowe przekąski ze szparagami

  • Szynkowe przekąski ze szparagami

Składniki:

Przygotowanie:

Kostkę rosołową rozpuścić w pół litra wody razem z żelatyną (wedle sposobu przyrządzania) odstawić do schłodzenia.
Każdego szparaga zrolować w szynce i ułożyć w niewielkich odstępach na troszeczkę głębszym talerzu.
obsypać groszkiem konserowym i polać stężałą (nie do końca) galaretką.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 30 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Komentarze

  • 28nana, 2010-03-18 15:24:21
    28nana
    odnoszę wrażenie że przepis jakiś taki niedokończony...
    Komentarz

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem