Kotlety karczkowe - szybkie i smaczne

autor: , kategoria: z wieprzowiny , dodano: 2010-03-19
  • Kotlety karczkowe - szybkie i smaczne

Składniki:

Przygotowanie:

kotlety (ja ich nie tłukę) posypuję z obu stron zupą cebulową (ostatnio jest w sprzedaży francuska zupa cebulowa) i układam w naczyniu żaroodpornym, przykrywam i wstawiam do piekarnika nagrzanego do 180 st na 30 min. Po tym czasie wyjmuję i zalewam sosem borowikowym rozbełtanym w 1/2 l wody, przykrywam i wstawiam na następne 30 min.
I już :) Podaję z ziemniaczkami i surówką jaką kto lubi.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 60 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 8

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem