dukanowa ZAPIEKANKA z RYBY karadki

autor: , kategoria: ryby, dieta dr Dukana (białkowa, protal) , dodano: 2010-03-25
  • dukanowa ZAPIEKANKA z RYBY karadki

Składniki:

  • ryby słodkowodne (filety )
  • kalafior
  • brokuł
  • pieczarki (kilka)
  • przyprawa warzywna
  • pieprz
  • sól

Przygotowanie:

kalafiora i brokuly gotujemy w osolonej wodzie
rybke plukamy i przyprawiamy vegeta i pieprzem
pieczarki kroimy w grube plastry i dusimy tak na pol miekko

kalafiora i brokuly kroimy (takie ok 1 cm kawalki) ukladamy na zaroodpornym naczyniu, na to kladziemy pokrojona w kawalki rybe i posypujemy pieczarkami, pieczemy ok godziny w piekarniku

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 20 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Polecany film:

Kasia gotuje z Polki.pl: jajecznica z łososiem

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 2
     Krokiety z rożków waflowych (nadziewane mięsem i pieczarkami)
  • Mniam: 3
    Racuchy na jogurcie:hit ekspresowej kuchnii
  • Mniam: 1
    Bajaderki czyli sposób na zakalec, lub jak kto woli ciastka z resztek  ;-)
  • Mniam: 1
    Panna cotta