Rejestracja
Płeć: *

Administratorem danych osobowych jest Edipresse Polska SA z siedzibą przy ul. Wiejskiej 19 w Warszawie. Dane będą przetwarzane w celu świadczenia usług za pomocą portalu oraz w celach marketingowych zgodnie z zakresem udzielonych powyżej zgód.

Osoba podająca dane ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne. Dane mogą być udostępnione innym podmiotom z grupy kapitałowej Edipresse Polska SA.

Rejestracja. Proszę czekać
Nie możesz się zalogować? Przypomnij hasło
Masz już konto? Zaloguj się!
Odzyskiwanie utraconego hasła
Odzyskiwanie utraconego hasła. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Masz już konto? Zaloguj się!

Sałatka z mielonką

autor: , kategoria: sałatki, kuchnia polska , dodano: 2010-03-28
  • Sałatka z mielonką

Składniki:

Przygotowanie:

1 konserwa mielonka (najlepiej z Krakusa) – pokroić w kostkę;
15-20 dkg sera żółtego (np. edamski lub gouda) – zetrzeć na wiórki;
2-3 jajka ugotowane na twardo – pokroić w kostkę;
1 puszka kukurydzy, odsączyć z zalewy;
1 puszka czerwonej fasoli, odsączyć z zalewy;
2-4 ogórki kiszone (zależy jak duże)- pokroić w kostkę;
2-4 łyżki majonezu; pieprz, 1 -2 łyżeczki musztardy.
Wszystko wymieszać, smacznego :)

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 30 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 5

Polecany film:

Kasia gotuje z Polki.pl: rafaello bez pieczenia

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 2
    Omlet graham z papryką i pieczarkami
  • Mniam: 2
    PLACUSZKI bezglutenowe, wegańskie, roślinne, paleo
  • Mniam: 32
    Cukinia faszerowana mięsem mielonym
  • Mniam: 2
    Makaron w sosie śmietanowo szpinakowym z kurczakiem