Makaron wiosna

autor: , kategoria: makarony, kuchnia włoska , dodano: 2009-11-10
  • Makaron wiosna

Składniki:

Przygotowanie:

Makaron ugotować al dente. Na patelni rozgrzać oliwę, dodać podzielony na różyczki brokuł, pokrojoną w paski paprykę, pociętą na plasterki cukinię i łodygę selera, przeciśnięty przez praskę czosnek oraz sól i pieprz. Warzywa dusić pod przykryciem ok. 5 minut, po czym wymieszać i przykryć odcedzonym makaronem. Dusić ok. 2 minut, posypać serem, ponownie przykryć i dusić jeszcze minutę. Podawać wprost z ogod razu.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 25 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe