Makaron z brokułami

autor: , kategoria: makarony, kuchnia włoska , dodano: 2009-11-10
  • Makaron z brokułami

Składniki:

Przygotowanie:

W dużej ilości osolonej i osłodzonej wody ugotować podzielony na różyczki brokuł (będzie chrupki po 2–3 minutach gotowania, miękki – po 5–6 min). Wymieszać go z makaronem i startym serem. Polać bułką tartą przyrumienioną na suchej patelni i od razu połączoną z masłem.

    Śr. ocena: 4.75 / recenzji: 2 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 20 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Komentarze

  • Anessa, 2010-01-03 20:23:42
    Anessa
    Hmmm, bułka tarta i makaron - jakos mi sie to nie widzi razem ale nie probowalam, wiec nie recenzuje Moze jednak smietanka z dodatkiem sera, ktory ladnie sie topi i daje ostry smak?
    Komentarz
  • annasofia, 2010-10-25 17:46:35
    annasofia
    1
    daje 1000gwiazdek!
    jest pyszne,przed chwila robilam,po prostu bosskie i bardzo latwe do tego polecam
  • Gazelaaa, 2011-03-08 18:19:50
    Gazelaaa
    1
    Musze przyznac,ze potrawa niczego sobie. Nawet moj TZ stwierdzil,ze bardzo dobra,jednak po wczesniejszym dodaniu do niej troche kawalkow wedlinki.
    Polecam

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem