Tatar śledziowy

autor: , kategoria: ryby, Wigilijne potrawy (Boże Narodzenie), kuchnia skandynawska , dodano: 2009-11-11
  • Tatar śledziowy

Składniki:

Przygotowanie:

Wszystkie składniki drobno posiekać i ułożyć na talerzach w kręgi. Wokół brzegów talerzy – ogórki, następnie kolejno buraczki, cebule, śledzie, wreszcie w środku, na posiekanym szczypiorku i natce pietruszki, żółtko starannie oddzielone od białka. Posypać przyprawami.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 20 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 3

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem