Ryba z grilla

autor: , kategoria: potrawy z grilla, kuchnia śródziemnomorska , dodano: 2009-11-12
  • Ryba z grilla

Składniki:

Przygotowanie:

Filety opłukać, osuszyć, skropić sokiem z cytryny, oprószyć przyprawą do ryb, solą i pieprzem. Przygotować 4 kawałki folii aluminiowej. Na każdym, posmarowanym z jednej strony oliwą, ułożyć filet, posypać, oprószyć tymiankiem, dokładnie zawinąć. Filety ułożyć na ruszcie i grillować ok. 35 minut.

    Śr. ocena: 4.50 / recenzji: 2 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 15 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 5

Komentarze

  • aaliyah, 2009-12-08 19:25:03
    aaliyah
    35 minut to chyba za dlugo...
    Komentarz
  • koszatniczka320, 2010-06-17 10:16:33
    koszatniczka320
    2
    w składnikach chyba brakuje tego soku z cytryny... przepis jest ok, robiłam dokładnie tak samo będąc na jakiejść diecie :P tylko uzywałam grilla elektrycznego albo piekarnika. Danie nie jest wymyślne, nie ma wytrawnego smaku ale jest proste i na diecie było w sam raz :P
  • dzidzia_aim, 2010-06-17 14:13:39
    dzidzia_aim
    -2
    Wygląda pysznie, widać na talerzu cytrynka jest więc można sobie rybkę polać sokiem z cytrynki

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem