GOFRY

autor: , kategoria: inne desery , dodano: 2010-04-12
  • GOFRY

Składniki:

Przygotowanie:

Do miski wsypać mąkę, zrobić dołek na żółtka. Dodać ciepłe mleko i wymieszać. Wlać roztopione, ale ostudzone masło. Biało ubić osobno i delikatnie wymieszać z resztą.
Powinno być gęstsze niż na naleśniki. Gofrownicę każdorazowo smarować olejem.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 10 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 6

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe