Syrop pomarańczowy

autor: , kategoria: inne desery , dodano: 2010-04-12
  • Syrop pomarańczowy

Składniki:

Przygotowanie:

Kostki cukru razem z wodą podgrzać w garnku o grubym dnie. Gotować, aż powstanie gęsty syrop. Mieszać, aż powstaną drobne pęcheżyki. Gdy ostygnie, dodać staste skórki i wyciśnięty sok z owoców. Trzymac w cieple.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 15 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 6

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe