Mielona krówka

autor: , kategoria: kremy i musy , dodano: 2010-04-19
  • Mielona krówka

Składniki:

Przygotowanie:

Mleczko lub śmietankę wlewamy do małego rondelka. Dodajemy pokruszone krówki, mieszając na małym ogniu czekamy aż sie rozpuszczą. Gdy sosik już zgęstnieje i ma odpowiednio zawiesistą konsystencję, podajemy z połamanymi ciasteczkami w małych miseczkach. Całość obsypujemy żurawiną.
Smacznego!!!

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 25 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe