Biszkopt Cioci Zosi

autor: , kategoria: ciasta biszkoptowe , dodano: 2010-04-19
  • Biszkopt Cioci Zosi

Składniki:

Przygotowanie:

Jajka ubijamy z cukrem (całe, nie ma potrzeby oddzielania białka od żółtka). Następnie przesiewamy mąkę, proszek do pieczenia oraz mąkę ziemniaczaną do misy, dodajemy do tego ubite z cukrem jajka. Całość miksujemy na wolnych obrotach, aż do uzyskania gładkiej masy. Pieczemy w temp. 200 stopni Celsjusza, przez około 15 - 20 minut.

Przepis niezwykle prosty, biszkopt zawsze się udaje;)

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 30 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 6

Komentarze

  • marissima, 2010-06-28 19:15:12
    marissima
    ha zobaczymy dzisiaj zrobię bo właśnie potrzebuje przepisu a jutro wystawimy ocenę
    Komentarz

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe