Ryba z pieczarkami i śmietaną

autor: , kategoria: ryby , dodano: 2010-04-21
  • Ryba z pieczarkami i śmietaną

Składniki:

Przygotowanie:

Ryby skropić cytryną, doprawić do smaku vegetą, pieprzem i posypać mąką i usmażyć.
Pieczarki pokroić w plastry,cebulę w kostkę i udusić doprawiając vegetą i pieprzem. Wlać śmietanę. W naczyniu żaroodpornym wysmarowanym oliwą ułożyć ryby, pieczarki i posypać żółtym serem. Zapiekać do zezłocenia się sera. Podawać mozna z ryżem.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 40 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 3

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem