Śledzie w pierzynce

autor: , kategoria: sałatki, kuchnia polska , dodano: 2010-04-21
  • Śledzie w pierzynce

Składniki:

Przygotowanie:

1 paczke matiasów kroimy w kostke. W garnku gotujemy obrane 4 ziemniaki 4 średnie marchweki. W osobnym garnku gotujemy 4 jajka . Nastepnie w misce układamy pare kostek matiasów smarujemy majonezem, na to na duzych oczkach trzemy ziemniaki, potem marchewke i jajko. Nastepnie smarujemy majonezem i trzemy ser żółty i tak warstawami, aż do samej góry układamy. Na samym końcu ostatnią warstwe sera żółtego trzemy na malutkich oczkach tak aby wyszła pierzynką.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 50 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem