Skrzydełka w chrupiącej panierce

autor: , kategoria: z drobiu, kuchnia amerykańska , dodano: 2010-04-25
  • Skrzydełka w chrupiącej panierce

Składniki:

Przygotowanie:

Skrzydełka moczymy w przyprawie do zup ok. 2 godz.
Obtaczamy w mąkach wymieszanych.
Smażymy na głębokim oleju.

SMACZNEGO!

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 150 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 5

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem