Pstrąg w ziołach

autor: , kategoria: ryby, dieta dr Dukana (białkowa, protal), kuchnia polska , dodano: 2010-05-11
  • Pstrąg w ziołach

Składniki:

  • zioła prowansalskie [1 szczypta]
  • pieprz ziołowy [1 szczypta]
  • pstrąg [1 szt.]
  • sól (minimalnie)

Przygotowanie:

Pstrąga czyścimy, kroimy w kawałki obsypujemy ziołami, lekko pieprzem i solą i na patelnię bez tłuszczu!

Danie dla tych, którzy są na diecie Dukana.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 10 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Polecany film:

Dieta redukcyjna - co jeść? Poznaj polecane produkty!

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Bajaderki czyli sposób na zakalec, lub jak kto woli ciastka z resztek  ;-)
  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem