Ślimaczki śledziowe

autor: , kategoria: ryby, Wigilijne potrawy (Boże Narodzenie), kuchnia polska , dodano: 2009-11-14
  • Ślimaczki śledziowe

Składniki:

Przygotowanie:

Śledzie, jeśli są zbyt słone, namoczyć, opłukać, osączyć, następnie posmarować keczupem. Zwinąć w ruloniki. W środek każdego włożyć kawałek korniszona, marynowany grzybek i pokrojoną w paski papryczkę. Ułożyć na półmisku i udekorować gałązkami szczypiorku.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 20 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 6

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem