Błyskawiczna sałatka

autor: , kategoria: sałatki, kuchnia śródziemnomorska , dodano: 2010-05-21
  • Błyskawiczna sałatka

Składniki:

  • sałata [1 op.] (mix sałat)
  • oliwki
  • pomidory [2 szt.] (średniej wielkości)
  • sos koperkowo-ziołowy [4 op.] (po 1 dla każdego)
  • ser feta

Przygotowanie:

Sałaty wrzucić do miski. Pomidory umyć i pokroić, to samo zrobić z fetą. Oliwki odsączyć z zalewy, następnie wrzucić do miski razem z pozostałymi składnikami. Sos przygotować wg opisu na opakowaniu. Wymieszać.
Mniam:)

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 10 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 3

Polecany film:

Kasia gotuje z Polki.pl: sałatka makaronowa z suszonymi pomidorami, fetą i szpinakiem

Komentarze

  • marissima, 2010-06-19 20:58:07
    marissima
    błyskawiczna sałatka i błyskawiczny przepis
    Komentarz

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    TARTA Z KURKAMI
  • Mniam: 4
    Tarta ze szpinakiem, boczkiem i fetą
  • Mniam: 1
    Wytrawna tarta ze szpinakiem
  • Mniam: 1
    Wytrawna tarta ze szpinakiem