Tiramisu

autor: , kategoria: ciasta biszkoptowe, kuchnia polska , dodano: 2010-05-23
  • Tiramisu

Składniki:

Przygotowanie:

Serek i śmietane mieszamy do uzyskania kremowej masy, dolewając kawy ( da nam ona piękny kremowy kolor).
Biszkopty maczamy w kawie. Ukladamy je w pucharku (cały pucharek musi być nimi wylożony), następnie wlewamy do pucharku mase i odstawiamy do lodówki na 20 minut.
Na koniec posypujemy każdą porcję kakaem w celu dekoracjii.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 25 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 2

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem