Pizza błyskawica

autor: , kategoria: pizze, kuchnia włoska , dodano: 2010-06-01
  • Pizza błyskawica

Składniki:

  • przecier pomidorowy [2 łyżki]
  • ser żółty [10 dag]
  • szynka [4 plastry]
  • pomidory [1 szt.]
  • bazylia [2 łyżeczki]
  • spód do pizzy [1 szt.]

Przygotowanie:

Spód rozmrozić. Rozprowadzić przecier pomidorowy, posypać serem. Następnie położyć pokrojoną szynkę i pomidora, posypać bazylią. Piec w temperaturze 220 stopni ok 15 do 20 minut.

    Śr. ocena: 3.00 / recenzji: 1 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 20 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 2

Polecany film:

Premiera książki Chef. Historia Michela Morana

Komentarze

  • marissima, 2010-06-19 21:03:59
    marissima
    0
    błyskawica bym nazwała autorkę przepisów
    w sumie fajna wersja dla leniwych i dla tych co nie umieja gotować bo przepisy tak proste,że wyjść muszą

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Bajaderki czyli sposób na zakalec, lub jak kto woli ciastka z resztek  ;-)
  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem