Migdały w soli

autor: , kategoria: przekąski na zimno , dodano: 2009-11-16
  • Migdały w soli

Składniki:

Przygotowanie:

Migdały rozłożyć pojedynczą warstwą w piekarniku nagrzanym do 150°C. Mieszać, żeby się
równomiernemu zrumieniły. W małym rondelku rozpuścić masło, wrzucić migdały, wymieszać, osączyć na sitku. Wymieszać z solą. Podawać jako przekąskę.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 15 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 10

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem