Holenderskie hamburgery

autor: , kategoria: przekąski na ciepło , dodano: 2010-06-16
  • Holenderskie hamburgery

Składniki:

Przygotowanie:

Bułeczki kroimy na dwie części,smarujemy masełkiem od środka, kładziemy liść sałaty. Na to gotowego kotleta(podsmażonego na patelni) bądż też zrobionego własnoręcznie z mielonego mięsa wieprzowego, jajko sadzone, plasterek pomidora, polewamy sosem czosnkowym i na wierzch kładziemy górę bułeczki.

Smacznego:)

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 20 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem