makaron z tuńczykiem

autor: , kategoria: makarony , dodano: 2010-06-17
  • makaron z tuńczykiem

Składniki:

Przygotowanie:

makaron ugotować al dente. w międzyczasie, na oleju zeszklić pokrojoną w kosteczkę cebulę. następnie dodać tuńczyka i wyciśnięty czosnek. poddusić na małym ogniu. potem dołożyć kukurydzę. całość zalać śmietaną. doprawić solą, pieprzem, przyprawą warzywną. dusić jeszcze kilka minut. odsączony makaron wyłożyć na talerz i polać tuńczykowym sosem. podawać na gorąco.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 20 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 2

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe