Torcik Pawłowej

autor: , kategoria: inne desery , dodano: 2010-06-17
  • Torcik Pawłowej

Składniki:

  • śmietana kremówka [1 op.] (330ml)
  • owoce sezonowe [20 dag]
  • cukier puder [2 łyżeczki]
  • spód bezowy [2 szt.]

Przygotowanie:

Śmietanę ubić z cukrem pudrem. Połowę rozłożyć na blacie, dodać połowę owoców (np truskawek). Przykryć drugim blatem, wyłożyć resztę śmietany. Przybrać owocami.

    Śr. ocena: 3.00 / recenzji: 2 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 10 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Polecany film:

Kasia gotuje z Polki.pl: kokosanki

Komentarze

  • marissima, 2010-06-19 20:59:38
    marissima
    -1
    torcik dobry ale przepis mało zachęcający do wykonania
  • Katherin e, 2010-09-14 18:40:57
    Katherin e
    1
    Przepis trochę lakoniczny, ale jadłam kiedyś torcik Pawłowej i wiem że jest pyszny dlatego daję 4

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 4
    Biszkopt -sprawdzony przepis
  • Mniam: 2
    Błyskawiczne ciasto z owocami
  • Mniam: 19
    Murzynek prościutki i pyszny.
  • Mniam: 1
    Ziemniaczane purée z cebulką