Sałatka porzeczkowa

autor: , kategoria: inne desery, kuchnia polska , dodano: 2010-06-19
  • Sałatka porzeczkowa

Składniki:

Przygotowanie:

Owoce umyć i osuszyć na papierowym ręczniku.Przełożyć do brytfanny (kolejność dowolna),posypać cukrem.Ubić białka stopniowo dodając cukier i migdały.Masę rozprowadzić na owocach.Wstawić na 5 minut do średnio nagrzanego piekarnika.Po wyjęciu przełożyć do pucharków posypać tartą czekoladą.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 20 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 3

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe