Sezamowe kulki

autor: , kategoria: inne desery, kuchnia polska , dodano: 2010-06-20
  • Sezamowe kulki

Składniki:

Przygotowanie:

Do miseczki wsypać mleko w proszku, cukier puder, dodać masło i tahinę.
Wszystkie składniki zagnieść. Z tak powstałej masy formować małe kuleczki. Po uformowaniu wstawić na pół godziny do lodówki. Po wyjęciu obtoczyć prażonym sezamem.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 10 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 3

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem