Sałatka wiosenna z pokrzywy i krwawnika

autor: , kategoria: sałatki, kuchnia polska , dodano: 2010-06-21
  • Sałatka wiosenna z pokrzywy i krwawnika

Składniki:

Przygotowanie:

Twarożek rozetrzeć z jogurtem i solą, dodać drobno posiekaną pokrzywę i krwawnik.

Można stosować jako pastę do smarowania chleba.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 10 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe