Rejestracja
Płeć: *

Administratorem danych osobowych jest Edipresse Polska SA z siedzibą przy ul. Wiejskiej 19 w Warszawie. Dane będą przetwarzane w celu świadczenia usług za pomocą portalu oraz w celach marketingowych zgodnie z zakresem udzielonych powyżej zgód.

Osoba podająca dane ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne. Dane mogą być udostępnione innym podmiotom z grupy kapitałowej Edipresse Polska SA.

Rejestracja. Proszę czekać
Nie możesz się zalogować? Przypomnij hasło
Masz już konto? Zaloguj się!
Odzyskiwanie utraconego hasła
Odzyskiwanie utraconego hasła. Proszę czekać
Nie posiadasz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Masz już konto? Zaloguj się!

Pomidory faszerowane sałatką z tuńczyka

autor: , kategoria: przekąski na zimno , dodano: 2009-10-27
  • Pomidory faszerowane sałatką z tuńczyka

Składniki:

Przygotowanie:

Pomidory umyć, osuszyć, odkroić górną część (zachować). Wydrążyć środki łyżeczką. Posolić wewnątrz i położyć na talerzu, by odciekł sok.
Tuńczyka odsączyć, wymieszać z ryżem, groszkiem, pokrojonym łodygą selera naciowego, majonezem. Doprawić solą, pieprzem i sokiem z cytryny.
Pomidory napełnić nadzieniem, przykryć odciętymi górnymi częściami. Lekko oziębić w lodówce. Udekorować według uznania.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 25 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Komentarze

  • marissima, 2010-06-25 11:44:19
    marissima
    idealna letnia przekąska bądz lekka kolacja
    Komentarz

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 3
    Biszkopt -sprawdzony przepis
  • Mniam: 2
    Naleśniki z kurczakiem typu gyros
  • Mniam: 2
    Omlet graham z papryką i pieczarkami
  • Mniam: 2
    PLACUSZKI bezglutenowe, wegańskie, roślinne, paleo