Arbuzowa sałatka

autor: , kategoria: inne desery, kuchnia śródziemnomorska , dodano: 2010-06-23
  • Arbuzowa sałatka

Składniki:

Przygotowanie:

Arbuza pokroić w kosteczkę (bez pestek) włożyć do miseczki, dodać ser feta, posypać miętą i polać sokiem z cytryny wymieszanym z miodem. Posypać czarnym pieprzem (wedle uznania).

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 10 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe