Ryba w cieście

  • Ryba w cieście

Składniki:

Przygotowanie:

Zioła umyć, posiekać. Dokładnie wymieszać z masłem, bułką tartą, szczyptą soli i pieprzu.
Filety umyć, osuszyć, natrzeć solą i pieprzem, skropić sokiem z cytryny. Ułożyć w natłuszczonym żaroodpornym naczyniu, posmarować pastą ziołową. Piec 15 minut w piekarniku nagrzanym do 200°C.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 25 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 6

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe