Panga w sosie pomidorowym z mikrofalówki

autor: , kategoria: ryby , dodano: 2010-07-09
  • Panga w sosie pomidorowym z mikrofalówki

Składniki:

Przygotowanie:

Rozmrożoną pangę marynujemy w 'kucharku ' i polewamy cytryną.
Pomidory obieramy i kroimy na ćwiartki a później jeszcze w kostkę .
Rybę obtaczamy w majeranku i oregano .
Całość (rybę wraz z pomidorami) wkładamy w rękaw do pieczenia , polewamy oliwą i wstawiamy do mikrofalówki (opcja grill) na ok 4 minuty.

Podajemy z ryżem ,lub grzankami .
Smacznego :)

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 20 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe