Grahamka zapieczona z serem

autor: , kategoria: zapiekanki , dodano: 2010-07-25
  • Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Grahamka zapieczona z serem
    Mniam: 0
    Mniam zdjęcie! Grahamka zapieczona z serem

Składniki:

Przygotowanie:

Grahamkę pokroić na krajalnicy na cztery poziome plastry. Plaster sera przeciąć na pół, położyć na dwóch kawałkach grahamki i przykryć pozostałymi. Zapiec w tosterze lub podpiec z dwóch stron na patelni aż bułka się zarumieni, a ser roztopi. Po zapieczeniu polać ketchupem i posypać szczypiorkiem. Podać z sałatą i pomidorem.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 10 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe