Sos do zimnych mięs i wędlin

autor: , kategoria: sosy , dodano: 2009-12-02
  • Sos do zimnych mięs i wędlin

Składniki:

  • majonez [1 szklanka]
  • śmietana [0.5 szklanki] (bita)
  • chrzan [3 łyżki] (starty)
  • sól
  • pieprz

Przygotowanie:

Majonez dokładnie wymieszać z bitą śmietaną, potem dodać sól, pieprz i chrzan, jeszcze raz wymieszać. Podawać do różnych wędlin i zimnych mięs.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 20 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Polecany film:

Kasia gotuje z Polki.pl: sos grzybowy

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    TARTA Z KURKAMI
  • Mniam: 4
    Tarta ze szpinakiem, boczkiem i fetą
  • Mniam: 1
    Wytrawna tarta ze szpinakiem
  • Mniam: 1
    Wytrawna tarta ze szpinakiem