Zapiekank z serem i parówką

autor: , kategoria: przekąski na ciepło, kuchnia polska , dodano: 2010-08-08
  • Zapiekank z serem i parówką

Składniki:

  • parówki [1 szt.] (parówka najlepiej firmy morliny)
  • oregano (tylko odrobinke)
  • chleb tostowy [1 szt.] (najlepiej zwykły)
  • ser żółty [1.05 plastra] (Najlepiej Gouda lub Edamer)

Przygotowanie:

1. 1 plaster zółtego sera daj na chleb tostowy
2. Przetnij parówke wzdłuż i daj ja na chleb
3. Na to dodaj odrobinke oregano
4. i na koniec daj na to wszystko nastepny plaster sera


SMACZNEGO :)

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 10 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Polecany film:

Kasia gotuje z Polki.pl: frytki z bakłażana

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 4
    Biszkopt -sprawdzony przepis
  • Mniam: 2
    Błyskawiczne ciasto z owocami
  • Mniam: 19
    Murzynek prościutki i pyszny.
  • Mniam: 1
    Ziemniaczane purée z cebulką