Pasta jajeczna

autor: , kategoria: pasty , dodano: 2010-08-09
  • Pasta jajeczna

Składniki:

  • jajka [5 szt.]
  • szczypior [1 pęczek]
  • musztarda [2 łyżeczki]
  • sól [1 szczypta]
  • pieprz czarny [1 szczypta]

Przygotowanie:

Jajka ugotować na twardo, zatrzeć na tarce. Szczypior drobno pokroić. Wymieszać z jajkami. Dodać musztardę, aby pasta się zlepiła i przyprawić do smaku. Zamiast szczypiorku można dodać koperek.
Pasta idealna na kanapki, pyszna!
Smacznego!

    Śr. ocena: 3.50 / recenzji: 1 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 10 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Polecany film:

Kulinarne ciekawostki 03 - orzeszki ziemne

Komentarze

  • ewelline, 2010-08-09 14:30:44
    ewelline
    1
    no już kilka przepisów jest tu na pastę jajeczna, ja wole z majonezem, masłem i rzodkiewka.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 4
    Biszkopt -sprawdzony przepis
  • Mniam: 2
    Błyskawiczne ciasto z owocami
  • Mniam: 19
    Murzynek prościutki i pyszny.
  • Mniam: 1
    Ziemniaczane purée z cebulką