Salatka surimi

autor: , kategoria: sałatki, kuchnia śródziemnomorska , dodano: 2010-08-26
  • Salatka surimi

Składniki:

  • paluszki krabowe [1 op.]
  • ananas [1 ] (puszka)
  • jogurt naturalny [1 op.]
  • pieprz czarny [1 szczypta]

Przygotowanie:

Paluszki krabowe porozdzielac palacami.Ananasa odcedzic i pokroic w kostke.Nastepnie polaczyc w miseczce z paluszkami.Dodac jogurt naturalny i szczypte pieprzu do smaku.Wszystko dokladnie wymieszac.Ewentualnie mozna dodac uprzednio sparzone rodzynki jak ktos lubi.Latwo,szybko i lekkostrawnie:).Smacznego:).

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 5 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Polecany film:

Kasia gotuje z Polki.pl: jabłecznik

Komentarze

  • Layla79, 2012-06-03 17:33:41
    Layla79
    znam podobny przepis z kukurydzą i sparzonym porem.
    Komentarz

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 4
    Biszkopt -sprawdzony przepis
  • Mniam: 2
    Błyskawiczne ciasto z owocami
  • Mniam: 19
    Murzynek prościutki i pyszny.
  • Mniam: 1
    Ziemniaczane purée z cebulką