Sakiewki z twarożkiem:ekspresowa kuchnia

autor: , kategoria: przekąski na zimno , dodano: 2010-08-28
  • Sakiewki z twarożkiem:ekspresowa kuchnia

Składniki:

  • łosoś [5 plastrów] (ilość według uznania)
  • ser twarogowy [1 kostka] (półtłusty)
  • jogurt naturalny [3 łyżki]
  • sól (do smaku)
  • pieprz (do smaku)
  • skórka z cytryny (lub bez)

Przygotowanie:

Na plastrach wędzonego łososia kładziemy porcje twarogu wymieszanego z jogurtem, szczyptą soli i pieprzu oraz skórką z połowy cytryny. Płaty łososia związać szczypiorkiem w sakiewkę. Podać na sałacie. Można serwować na przeróżnych przyjęciach. Smacznego:)

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 10 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 5

Polecany film:

Kasia gotuje z Polki.pl: babeczki z malinami

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 2
     Krokiety z rożków waflowych (nadziewane mięsem i pieczarkami)
  • Mniam: 3
    Racuchy na jogurcie:hit ekspresowej kuchnii
  • Mniam: 1
    Bajaderki czyli sposób na zakalec, lub jak kto woli ciastka z resztek  ;-)
  • Mniam: 1
    Panna cotta