Gulasz z warzywami

autor: , kategoria: z wieprzowiny , dodano: 2010-09-01
  • Gulasz z warzywami

Składniki:

Przygotowanie:

Na niewielkiej ilości oleju smażymy cebulkę pokrojoną w kostke. Dodajemy mięso wieprzowe pokrojone w kostke i gdy wstępnie obsmaży się dodajemy warzywa pokrojone w kotke (pomidory obrane ze skórki), przyprawiamy. Całość dusimy pod przykryciem aż do zmiękczenia warzyw. Sos powinien sam się zagęścić. Podawać najlepiej z ryżem lub kaszą.

    Śr. ocena: 4.50 / recenzji: 1 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 30 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 3

Komentarze

  • KarolinaK, 2010-09-02 11:08:49
    KarolinaK
    Gulasz ze zwyklym ogorkiem? Mieso mielone czy kawalek miesa? I wydaje mi sie ze calosc dusic az mieso bedzie miekkie?
    Komentarz
  • kingamajjj, 2011-02-13 15:19:13
    kingamajjj
    -1
    Wyszedł pyszny

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem