Gyros z kapustą kiszoną

autor: , kategoria: sałatki , dodano: 2010-09-08
  • Gyros z kapustą kiszoną

Składniki:

Przygotowanie:

Mięso pokroić w kostkę posypać wedetą upiec. Po lekkim przestudzeniu ułożyć na talerz mięso polać ketchupem. Ułożyć kukurydzę i polać majonezem posypać pokrojonymi w mała kosteczkę ogórkami i cebulą. Polać ketchupem całość przykryć kapusta kiszoną.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 90 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 3

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe