Pakora Masala

autor: , kategoria: jarskie i wegetariańskie , dodano: 2010-09-08
  • Pakora Masala

Składniki:

Przygotowanie:

Z mąki, przypraw i wody robimy ciasto.

Różyczki kalafiora, brokuła, plastry cukinii, papryki, pieczarki (lub inne warzywa wg uznania) zanurzamy w cieście (nie powinno spływać z warzyw) i wkładamy do głębokiego, gorącego tłuszczu.
Smażymy na złoty kolor.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 20 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 2

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe