Kotlety jajeczne

autor: , kategoria: jarskie i wegetariańskie, Wielkanocne potrawy , dodano: 2010-10-09
  • Kotlety jajeczne

Składniki:

Przygotowanie:

13 jajek ugotować na twardo. Drobno posiekać albo zetrzeć na tartce do jarzyn. Dodać posiekaną pietruszkę, szczypiorek i zeszkloną na masełku cebulkę. Wymieszać dodać 2 surowe jajka, sól, pieprz i odciśniętą kajzerkę. Zamiesić jak masę na "mielone" Odstawić na 10 minut do lodówki. Smażyć na złoty kolor.

    Śr. ocena: 4.50 / recenzji: 1 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 30 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 12

Komentarze

  • przytulanka87, 2013-03-26 13:23:48
    przytulanka87
    0
    Robię te kotlety juz od dłuższego czasu.

    Sa smaczne i takie lekkie

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe