Malibu

autor: , kategoria: drinki , dodano: 2010-10-23
  • Malibu

Składniki:

Przygotowanie:

Wiórki kokosowe zalać spirytusem i odstawić w suche i ciemne miejsce na 7 do 14 dni. Po upływie tego czasu odcedzić wiórki, spirytus połączyć z mlekiem skondensowanym i przelać do butelki. Po schłodzeniu Malibu jest gotowe do spożycia.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 10 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 5

Komentarze

  • ptasie__mleczko, 2013-11-04 22:10:32
    ptasie__mleczko
    a nie powinno w tym przepisie być jeszcze wody? bo wiórki nie oddadzą soku, więc z czym ma się ten spirytus przegryźć?
    Komentarz

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe