PASTA JAJECZNA

autor: , kategoria: pasty, kuchnia polska , dodano: 2010-11-14
  • PASTA JAJECZNA

Składniki:

  • jajka [5 ]
  • cebula (mała)
  • masło
  • sól
  • pieprz

Przygotowanie:

Gotujemy jaja na twardo i kroimy je na drobną kosteczkę.
Cebulkę też drobniutko kroimy.
Do miseczki wsypujemy jaja i cebuklę, dodajemy 3 łyżki masła ( masło powinno nie być prosto z lodówki), odrobinę soli i pieprzu i delikatnie mieszamy aż wszystkie produkty się połączą.

Gotowe!

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 15 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Polecany film:

Kasia gotuje z Polki.pl: zupa cebulowa

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    TARTA Z KURKAMI
  • Mniam: 4
    Tarta ze szpinakiem, boczkiem i fetą
  • Mniam: 1
    Wytrawna tarta ze szpinakiem
  • Mniam: 1
    Wytrawna tarta ze szpinakiem