PASTA JAJECZNA

autor: , kategoria: pasty, kuchnia polska , dodano: 2010-11-14
  • PASTA JAJECZNA

Składniki:

Przygotowanie:

Gotujemy jaja na twardo i kroimy je na drobną kosteczkę.
Cebulkę też drobniutko kroimy.
Do miseczki wsypujemy jaja i cebuklę, dodajemy 3 łyżki masła ( masło powinno nie być prosto z lodówki), odrobinę soli i pieprzu i delikatnie mieszamy aż wszystkie produkty się połączą.

Gotowe!

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 15 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem