Babka

autor: , kategoria: ciasta ucierane, Wielkanocne potrawy , dodano: 2010-11-27
  • Babka

Składniki:

Przygotowanie:

Całe jajka utrzeć z cukrem pudrem. Następnie wsypać mąkę. Dalej ucierać. Margarynę zagotować, trochę ostudzić i wlać. Na końcu dodać bakalie. Piec ok. 1 h.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 30 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 3

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem