Sałatka z tuńczykiem i ogórkiem kiszonym

autor: , kategoria: sałatki, kuchnia polska , dodano: 2010-12-21
  • Sałatka z tuńczykiem i ogórkiem kiszonym

Składniki:

Przygotowanie:

Jajka ugotować pokroić w kosteczkę, ryż ugotować w osolonej wodzie ostudzić, cebulę i ogórki pokroić w kosteczkę. Tuńczyka odsączyć z oleju. Kukurydze odsączyć z zalewy.Wszystkie składniki wymieszać.Dodać majonez wedle uznania, można doprawić solą i pieprzem.Posypać zielona pietruszką.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 20 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 10

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    Panna cotta
  • Mniam: 1
    Mleko kokosowe
  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe