Kotleciki rybne z chrzanem

autor: , kategoria: ryby , dodano: 2009-12-10
  • Kotleciki rybne z chrzanem

Składniki:

Przygotowanie:

Rybę odmrozić, drobno posiekać, dodać namoczoną w mleku, rozdrobnioną i odciśniętą bułkę, jajko. Cebule pokroić, poddusić, wymieszac z masą rybną, przyprawić. Formować okrągłe kotleciki, panierować w bułce tartej, smażyć na oleju na złoty kolor.
Chrzan odcedzić, doda starte jabłko, majonez,, doprawic do smaku. Na wierzch każdego kotlecika kłaść po łyżce chrzanu. Podawać z pieczywem.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 30 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 4

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem