Banan z Grilla

autor: , kategoria: potrawy z grilla , dodano: 2009-12-10
  • Banan z Grilla

Składniki:

Przygotowanie:

Kładziemy banany na grillu i opiekamy aż skórka zrobi się czarna a banan w środku będzie dość miękki. Następnie należy rozkroić owoc w taki sposób aby przeciąć górną część skórki i banan w środku a dolna cześć skórki musi pozostać nienaruszona. Wkrapiamy trochę wódki do środka. Polecam jedzenie łyżeczką.

    Śr. ocena: 5.00 / recenzji: 3 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 20 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 1

Komentarze

  • Meariel, 2009-12-10 15:26:45
    Meariel
    Do tej pory znałam wyłącznie wersję z czekoladą. Do banana rozkrojonego wsadzamy kostkę czekolady- wychodzi pyszne i mięciutkie. Ale z wódką też spróbuję
    Komentarz
  • zlosliwiec, 2009-12-22 14:18:14
    zlosliwiec
    A potem "Panie władzso, ale ja tylko banana sssjadłem" ;-)
    Komentarz
  • earring, 2010-01-31 19:06:00
    earring
    4
    Oryginalnie! Z alkoholem nigdy nie słyszałam
  • koszatniczka320, 2010-05-24 12:13:38
    koszatniczka320
    2
    deser wyborowy! szybko, łatwo i smacznie! szkoda że tak kalorycznie.... :P raz na jakiś czas można, a co tam!
  • marissima, 2010-06-10 22:20:04
    marissima
    2
    Świetny przepis na grill party!
  • Czarek102, 2013-07-19 12:17:23
    Czarek102
    Wydaje się pycha!
    Komentarz

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 20
    Pierogi z chudym mięsem
  • Mniam: 7
    Szybkie bułeczki śniadaniowe
  • Mniam: 1
    pełnoziarniste bułeczki
  • Mniam: 3
    Sałatka z kurczakiem i ryżem