Pasta z tuńczyka

autor: , kategoria: pasty , dodano: 2011-01-14
  • Pasta z tuńczyka

Składniki:

  • jajka [5 szt.]
  • korniszony [4 szt.]
  • majonez (opcjonalnie)
  • tuńczyk [1 op.] (puszka, tuńczyk w sosie własnym bądź oleju)

Przygotowanie:

Jajka gotujemy na twardo, kroimy w kosteczkę.
Ogórki kroimy w drobną kostkę, dodajemy jajka i odsączonego (rozdrobnionego) tuńczyka.
Dodajemy majonez, doprawiamy według uznania. (sól i pieprz)

Wstawiamy do lodówki na 0,5godz.

    Śr. ocena: 0.00 / recenzji: 0 max:5, min:0
  • Poziom trudności:
  • Czas: 10 min
  • Kaloryczność:
  • Porcje: 10

Polecany film:

Kulinarne ciekawostki 07 - pistacyje

Komentarze

  • Bądź pierwszy - dodaj recenzję.

Smakowite zdjęciawięcej »

  • Mniam: 1
    TARTA Z KURKAMI
  • Mniam: 4
    Tarta ze szpinakiem, boczkiem i fetą
  • Mniam: 1
    Wytrawna tarta ze szpinakiem
  • Mniam: 1
    Wytrawna tarta ze szpinakiem